HERO vardagshjälten

Din nya hjälte i vardagen

Mitsubishi HERO är den senaste luftvärmepumpen från Mitsubishi Electric! Värmepumpen är överlägsen på både värme och kyla. Denna luftluftvärmepump kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt hems inomhusklimat och styra den efter önskade behov. Mitsubishi HERO har en rad olika unika funktioner som Night Mode, I SEE Sensor och WiFi. HERO blir din vardagshjälte.

Här kan du köpa luftvärmepumpen Mitsubishi HERO MSZ-LN

Mitsubishi Electric HERO MSZ-LN Färger

 

Besparing och trygghet – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO har en hög energieffektivitet med energiklass A+++, vilket ger dig en hög energibesparing. Med ett SCOP på hela 5,2 vilket betyder att för 1 kW HERO så ger den 5,2 kW i värme. Det kan jämföras med en el-radiator som har SCOP 1, det vill säga. 1 kW in och ger 1 kW ut. Värmepumpen HERO ger dig en trygghet med en 5 års garanti.

 

Nytt miljövänligare köldmedium – Mitsubishi HERO LN har det nya köldmediumet R32. Det är ett köldmedium som är både snällt mot miljön och mer energieffektivt. MSZ-LNHERO hjälper dig att strida för en bättre miljö.

 

Lägre ljudnivå – En helt unik funktion är nattläge eller Night Mode, som betyder att ljudnivån på utomhusdelen sänks med 3 dB under natten. Det gör HERO till en av de tystaste luftvärmepumparna på marknaden.

 

Mitsubishi HERO I-SEE Sensor

Smart – Med Mitsubishis I-SEE Sensor känner luftvärmepumpen HERO av vart i rummet du befinner dig och anpassar luftflödet därefter. Värmepumpen kan även känna av så att inga ytor lämnas ouppvärmda. Möjlighet att antingen välja att blåsa luften från dig eller mot dig, det gäller både i kyl- eller värmedrift. När rummet är tomt kan Mitsubishi HERO ställas in att ändra temperaturen med två grader, beroende på driftläget. Det är en liten korrigering för stunden som är både energismart och ekonomiskt.

Fokus på dig

 

Memorerar ditt rörelsemönster – Mitsubishi HERO MSZ-LN kan läsa av utrymmet och dessutom kan värmepumpen memorera dina rörelser och temperaturer. Värmepumpen HERO lär sig vart du vistas mest och kan anpassa luftflödet och sprider kylan eller värmen där det behövs som mest. Skulle du till exempel glömma att stänga av luftvärmepumpen en varm dag mitt i sommaren, då finns funktionen där värmepumpen stänger av sig själv.

 

P-design dimensionerad effekt – En viktig egenskap att titta på inför ditt köpa av luftvärmepump är dimensionerad effekt och SCOP, ett högt värde av dimensionerad effekt betyder att värmepumpen kan värma en stor yta.

 

Hyper Heating – En teknik som gör att värmepumpen forsätter att ge motsvarande nominell effekt även när utomhustemperaturen går ner till -15 °C.

 

Klarar drift ner till – 35 °C – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO är testad av oberoende testlaboratorium för att säkerställa drift ned till -35 grader. Det säkerställer att luftvärmepumpen kommer att fortsätta att jobba långt under noll grader.

 

MSZ-LN HERO Dubbla luftriktare

HERO har dubbla luftriktare – Det medför att värmepumpen sprider värme och kyla dit du önskar i två olika riktningar, med de dubbla luftriktarna kan du styra luftströmmen med hjälp av fjärrkontrollen.

 

Inställning med endast fläktläge – Med MSZ-LN HERO finns möjlighet att endast cirkulera den befintliga luften som finns i rummet. Det är optimalt att till exempel sprida värmen från en braskamin.

MSZ-LN HERO

 

Låsa driftläge – Luftvärmepumpen HERO kan låsas till att endast köra kyla eller värme.

 

Underhållsvärme – HERO har underhållsvärme +10 ºC vilket gör att den håller ditt hus varmt och frostfritt hela vintern. Här finns möjlighet till steglöst temperatur mellan +10 ºC till +31 ºC.

 

Fjärrstyra med WiFi – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO kommer med en inbyggd WiFi som du lätt kan styra med tillbehöret MELCloud, fungerar oavsett om du är hemma eller är ute och reser. Det ger total kontroll över luftvärmepumpen. Genom att välja ditt nätverk så kopplar HERO upp sig till MELCloud!

 

Veckotimer – Med veckotimer kan planera hur du vill att värmepumpen HERO ska arbeta. Här kan du ställa in olika temperaturer och driftlägen som är anpassade efter din vardag, max fyra händelser per dag.

HERO Fjärrkontroll

Fjärrkontroll – Den trådlösa kontrollen ger dig makt över värmepumpen HERO. Fjärrkontrollen finns i fyra olika färger och kommer i samma utförande som din HERO MSZ-LN.

 

HERO renar din inomhusluft – Med hjälp av Plasma Quadfilter får du ett bättre inomhusklimat, filtret tar delvis bort röklukt och är effektivt mot damm, pollen, mögel och andra oönskade partiklar.

MSZ-LN HERO Filter

Smutsavvisande – Med Dual Barrier Coating på fläkthjulet och värmeväxlaren stöter den bort damm och smuts. Det betyder att värmepumpen upprätthåller en god prestanda och ger oförändrad energieffektivitet med tiden.