Mitsubishi LN50 HERO

Mitsubishi LN50 HERO – din nya hjälte i vardagen!

Mitsubishi Electric LN 50VG HERO är den senaste modellen av luftvärmepumpar från Mitsubishi Electric och LN50 är den största och kraftfullaste av dem alla. Värmepumpen är överlägsen på kyla och värme. Luftvärmepumpen kommer ge dig möjligheten att efter önskat behov kontrollera ditt hems komfort. Mitsubishi LN50 HERO har en många funktioner, så som WiFi redan inbyggt, Hyper Heating och I SEE Sensor. HERO är din nya vardagshjälte.

Köp här!

Mitsubishi LN50 HERO

Här kan du läsa mer!

 

Ett detaljerat seende

LN50 HERO har ett seende in i minsta detalj tack vare sin I-SEE Sensor och lämnar inga ytor kalla. Med denna intelligenta funktion känner även av vart du befinner dig i rummet och jobbar därefter. Här kan väljas att rikta luftströmmen mot från eller mot dig och det fungera både i värme- och kyldrift. Är rummet tomt går LN50 antingen ner eller upp temperaturen med två grader, beroende på vilket driftläge som körs. En liten inställning som kommer spara energi.

 

Mitsubishi Electric LN50

 

 

Köldmediet för Mitsubishi LN50 HERO är R32

Mitsubishi LN50 HERO har det nya effektiva och miljövänliga köldmediet R32.

 

Energibesparing

Mitsubishi LN50 HERO har en mycket hög effektivitet och den otroliga energiklassen A+++. Ett högt SCOP-värde på 4,6  och hög dimensionerad effekt (P-design) på 5,0 kW.

 

Dubbla luftriktare

När FH-serien lanserades kom för första gången luftvärmepumpar med dubbla luftriktare, detta används även på Mitsubishi LN50 HERO. Med fjärrkontrollen  kan luftströmmen enkelt riktas i önskad riktning. När luftvärmepumpen monteras i en trappa är dubbla luftriktare en stor fördel då luftflödet kan delas, den ena delen av går mot övervingen  och den andra mot undervåningen.

 

Mitsubishi Electric LN50

 

Hyper Heating

Mitsubishi LN50 HERO har den unika Hyper Heating-teknik som gör att luftvärmepumpen fortsätter ge nominell effekt även när temperaturen utomhus går ner till -15 °C. Invertertekniken rättar värmeeffekten efter husets värmebehov.

 

Underhållsvärme

Luftvärmepumpen har steglös underhållsvärme mellan +10 ºC till +31 ºC, för att alltid kunna hålla huset frostfritt.

 

Veckotimer

Med en timer kan Mitsubishi LN50 HERO programmeras med olika inställningar så som olika temperaturer och driftlägen, allt anpassat för att passa din vardag. Här finns möjlighet till max fyra olika händelser per dag.

 

Mitsubishi Electric LN35

 

Renar luften

Förutom sina höga egenskaper att kyla eller värma huset, renar värmepumpen din inomhusluft med sitt unika Plasma Quadfiltret. Filtret renar delvis bort olika partiklar fån pollen, damm och mögel.

Fläktläge

Förutom värme- och kyldrift finns möjlighet att bara cirkulera den befintliga inomhusluften i rummet, det görs i fläktläget för att sprida värmen från en annan värmekälla som till exempel en öppen spis.

 

Inbyggd WiFi

Luftvärmepumpen Mitsubishi LN50 HERO har WiFi-styrning inbyggt och kan styras med hjälp av appen MELCloud som är Mitsubishis egna produkt. Fjärrstyrning betyder att du kan styra luftvärmepumpen oavsett vart du är, på resande fot, på jobbet eller om du bara är hemma i köket. Det ger en totalkontroll över din luftvärmepump.

 

Mitsubishi LN50 HERO finns i fyra olika färger

Inte nog med alla användbara och smarta funktioner finns den nya luftvärmepumpen i flera olika färger! De utföranden som finns är Neutral White, Pearl White, Onyx Black och den snygga utvalda färgen Ruby Red!

Mitsubishi Electric LN HERO

Produktblad

Köp din Mitsubishi LN50